Boeken-Outlet doneert boeken aan Goedzakactie!

Delta Makelaars organiseert na een succesvolle inzameling in 2020 wederom een Sintactie voor de kinderen van 0-12 jaar in Ridderkerk, Barendrecht en omstreken. Boeken-Outlet draagt zijn steentje bij en doneert meer dan 150 kinderboeken!


De Goedzakactie 2022.

Het makelaarskantoor is samen met de Stichting Present Ridderkerk en Stichting Present Barendrecht belangeloos op zoek naar nieuwe sinterklaaspresentjes. Ter inspiratie is een boodschappenlijst opgesteld om voor de ruim 200 kinderen uit de regio ook een fantastisch sinterklaasfeest mogelijk te maken.

Het verlanglijstje van de Goedzakactie.

Op het boodschappenlijstje zijn naast auto’s, poppen en bouwspeelgoed veel soorten boeken te vinden. Voorleesboeken, voelboekjes, stripboeken en leesboeken. Boeken-Outlet ziet veel overeenkomsten tussen de Goedzakactie en de eigen missie om een ieder toegang tot (gebruikte) boeken te kunnen verschaffen. Geen enkel kind mag de Sint aan zijn huisje voorbij zien rijden.

Praktische informatie.

Tot uiterlijk 25 november 2022 mogen de bijdragen aan de Goedzakactie ingeleverd worden bij de Delta Makelaarskantoren in Ridderkerk en Barendrecht. Meer informatie lees je in het blog van de Sintactie 2022. Help je ook mee?

Related aticles