Gebruikte Boeken: Een Wereld Vol Verhalen en Avonturen

Als je op zoek bent naar gebruikte boeken of tweedehands Engelse boeken voor een betaalbare prijs, dan ben je hier aan het juiste adres! In onze 2e hands boekwinkel vind je een ruime selectie van de meest populaire titels en auteurs. Ontdek hieronder enkele van onze favoriete series en boeken.

Borre Boeken

De Borre boeken zijn perfect voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Borre, het hoofdpersonage, is te vinden in meer dan 100 boeken en heeft door de jaren heen vele vrienden verzameld. Samen met zijn vrienden beleeft hij spannende avonturen en lost hij raadselachtige zaken op. Ontdek de verschillende boeken voor elke leeftijdsgroep in onze collectie, van peuter- en kleuterboeken tot basisschoolboeken.

Paul van Loon

Paul van Loon is een Nederlandse kinderboekenschrijver die bekend is geworden met de series over Dolfje Weerwolfje en De Griezelbus. Deze boeken zijn perfect voor kinderen tussen 6 en 9 jaar en 9 tot 12 jaar en bevatten spannende verhalen vol fantasie en avontuur.

JULIUS ZEBRA

De Julius Zebra serie is een mega grappige, spannende en informatieve reeks over zebra gladiator Julius. Elk verhaal speelt zich af in een nieuwe omgeving en bijbehorend tijdperk. De Julius Zebra Boeken zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hoe Overleef Ik-serie

De Hoe Overleef Ik-serie (afgekort HOI-serie) is geschreven door Francine Oomen en geïllustreerd door Annet Schaap. De serie gaat over Rosa van Dijk, een meisje dat in de puberteit komt en in elk boek ouder wordt. Ze heeft een vriend, Vincent van Gelderen, die ze 'Neuz' noemt. Het is een vrolijke meid die wel van lol maken houdt. Ze verhuist in de serie meerdere malen, waardoor ze haar vrienden kwijtraakt. De HOI-serie is geschikt voor lezers van 9 tot 12 jaar.

net Schaap. De serie gaat over Rosa van Dijk, een meisje dat in de puberteit komt en in elk boek ouder wordt. Ze heeft een vriend, Vincent van Gelderen, die ze 'Neuz' noemt. Het is een vrolijke meid die wel van lol maken houdt. Ze verhuist in de serie meerdere malen, waardoor ze haar vrienden kwijtraakt. De HOI-serie is geschikt voor lezers van 9 tot 12 jaar.

Het Leven van een Loser

Het Leven van een Loser is een serie voor jonge lezers vanaf 9 jaar. De boeken zijn gemakkelijk te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen en bevatten veel cartoonachtige illustraties van de personages, getekend door Jeff Kinney zelf. De serie is ook perfect voor kinderen met dyslexie.

500-SERIE

De 500-serie staat bekend om de verschillende soorten kookboeken die het aanbiiedt. Van vegetarische recepten tot internationale keukens, de 500-serie heeft voor ieder wat wils. Deze kookboeken zijn niet alleen ideaal voor volwassenen, maar ook voor kinderkookboeken die kinderen helpen de basis van koken te leren en plezier te hebben in de keuken.

iedt. Van vegetarische recepten tot internationale keukens, de 500-serie heeft voor ieder wat wils. Deze kookboeken zijn niet alleen ideaal voor volwassenen, maar ook voor kinderkookboeken die kinderen helpen de basis van koken te leren en plezier te hebben in de keuken.

Karin Slaughter

Karin Slaughter is een Amerikaanse misdaadschrijfster. Ze heeft 21 romans geschreven, die meer dan 40 miljoen keer zijn verkocht en in 120 landen zijn gepubliceerd. Haar eerste roman, Blindsighted, werd gepubliceerd in 27 talen en stond op de shortlist van de Crime Writers' Association's Dagger Award voor het "Best Thriller Debut" van 2001. Voor de liefhebbers van literaire thrillers zijn Karin Slaughter's boeken een must-read.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar gebruikte boeken voor kinderen, spannende thrillers of inspirerende kookboeken, er is altijd een uitgebreide selectie aan tweedehands Engelse boeken beschikbaar bij een 2e hands boekwinkel. Het kiezen van gebruikte boeken is niet alleen voordelig voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wondere wereld van gebruikte boeken en ontdek nieuwe favorieten voor jezelf of om te delen met vrienden en familie.

Related aticles